U bent nu hier: Home / Nieuws / Uw huis te koop zetten is makkelijk

Uw huis te koop zetten is makkelijk

Uw huis te koop zetten is makkelijk
Het verkopen van uw woning is echter een ander verhaal.
De kopers staan echt niet meer in de rij om uw woning te mogen kopen, zoals een aantal jaren geleden in Zwolle of Kampen.
Bij het verkopen van een woning komt tegenwoordig meer bij kijken; de deskundige hulp van een betrouwbare makelaar.

Definitie makelaar
Een makelaar bemiddelt bij koop en verkoop, huur en verhuur van huizen, kantoren, roerende zaken, verzekeringen, op de goederentermijnmarkt of ander roerend, onroerend of registergoed, regelt contracten en (ver)koopafspraken. Een groot deel van het werk bestaat uit het zoeken van (de makelaar van) een geschikte partij om dat bepaalde goed eenmalig mee te verhandelen. De makelaar is dus slechts tussenpersoon en is werkzaam krachtens een overeenkomst van bemiddeling. Het vak wordt de ‘makelaardij’ genoemd.
(bron:Wikipedia)

Meerwaarde makelaar
Makelaars leggen het contact tussen de de verkopende- en aankopende partij en houden hun opdrachtgevers uit de wind, door o.a. op objectieve wijze hun opdrachtgever te adviseren.
De makelaar haalt de emotie bij u weg!
Makelaars kennen de woningmarkt en taxeren regelmatig woningen, zodat ze op de hoogte zijn van de prijsontwikkelingen. Daarnaast hebben makelaars bouwkundig inzicht en zijn juridisch geschoold in hun vakgebied, hetgeen u van een professional mag verwachten die uw woning verkoopt.
Alle gecertificeerde makelaar zijn verplicht om een programma van Permanente Educatie te volgen, waardoor ze op de hoogte zijn van van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over meerwaarde inzake de verkooppresentatie van uw woning, door uw woning uit de massa te halen en als uniek object aan te prijzen.

Woning op Funda
Gecertificeerde makelaars, aangesloten bij VBO-Makelaar, NVM, VastgoedPro hebben toegang tot de met afstand grootste woningsite van Nederland: Funda
Ook de woningpresentatie op Funda is een sterk argument om een woning bij een gecertificeerde makelaar onder te brengen, want Funda verkoopt!


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Bent u de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf zes in cijfers: