U bent nu hier: Home / Nieuws / Makelaar Stadshagen

Makelaar Stadshagen

Ik ben al jaren makelaar in Zwolle. In Stadshagen, de wijk waar mijn makelaarskantoor is gevestigd, heb ik inmiddels heb ik al een groot aantal mensen blij kunnen maken met een prachtige woning in hun wijk. Recent heb ik weer drie prachtige huizen mogen verkopen in de jongste wijk van Zwolle.

makelaar zwolle 196 1440 1makelaar zwolle IMG 1081makelaar zwolle DSCF1004

Vanuit het oude centrum van Zwolle gezien is Stadshagen de eerste woonwijk aan de overkant van het Zwarte Water. Stadshagen ligt in de polder van Mastenbroek. Deze karakteristieke polder is bijna onveranderd sinds de aanleg in de 14e eeuw.

Het Zwolse stadsdeel West wordt samen met met de wijken Westenholte en Spoolde door Stadshagen gevormd.
De volgende buurten vind u in deze woonwijk:

  • Milligen

  • Schoonhorst

  • Werkeren

  • Frankhuis

  • De Tippe

  • Breecamp

  • Breezicht
     

Voorzieningen in Stadshagen

Kinderdagverblijven en scholen
Zowel in Zwolle als Nederland gaat Stadshagen aan kop als het gaat om het aantal geboren kinderen. Gelukkig vind je in de wijk veel goede kinderdagverblijven en scholen. De breikbaarheid is uitstekend.

Winkels in Stadshagen
Stadshagen heeft een prachtige winkelcentrum en ook de binnenstad van Zwolle dichtbij. In het winkelcentrum vindt u bijna 40 winkels.
Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u de wijk niet uit. Ook voor uw huishoudelijke aparaten, schoeisel of speelgoed kunt u hier prima terecht

Cultuur snuiven
Naast het winkelcentrum is het Cultuurhuis. Onder dit dak zijn een Informatiecentrum, Wijkservicepunt en bibliotheek gevestigd. Ook vind je er kunstencentrum De Stadkamer, waar je lessen kunt volgen in zang, dans en muziek.

Sporten in Stadshagen
Bij Sparta en CSV28 kun je heerlijk voetballen en korfballen. Ook is er een ruime tennisbaan. Als jaren is Reynaert trotse sponsor van de voetbalclub. Ook voor de fitnes liefhebbers zijn er meerdere leuke sportscholen.

Milligerplas Stadshagen
Heerlijk recreeren in de zomer aan het strand van Stadshagen of gewoon een terrasje pakken bij de Milliger, het restaurant aan het strand.
Ook voor de winterfans is het goed vertoeven aan de plas, want de schaatsliefhebber komt dan prima aan z'n trekken.
Is het op 1 januari dooi? Gelukkig maar, want dan kun je mee doen aan de nieuwjaarsduik!


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Bent u de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf veertien in cijfers: