U bent nu hier: Home / Nieuws / Hoe doet die makelaar in Zwolle dat toch?

Hoe doet die makelaar in Zwolle dat toch?

Reynaert Makelaardij: professioneel met maximale aandacht voor uw huis

Uw huis in een week verkopen, dat gaat niet vanzelf.

Uw huimakelaar zwolle v weberhof verks verkopen met het beste resultaat vraagt om een gedreven en actieve makelaar. Een makelaar die de verkoop van uw woning zorgvuldig en in samenspraak met u op de juiste wijze coordineert. 

Geef uw huis aandacht!
Deze aandacht betaalt zich uiteindelijk meer dan terug. Maak vooral niet de vergissing dat de koper, wanneer die het huis betrekt zijn of haar nieuwe woning toch nog gaat verven en dat u daarom verzuimt om uw huis optimaal te presenteren. dat is echt een gemiste kans om uw huis maximaal neer te zetten!

Onze makelaar voorziet u van waardevolle tips om uw huis tegen topcondities te verkopen. Kopers willen in het algemeen graag een woning kopen die gelijk te betrekken is.

Daarom loop ik als makelaar altijd uw woning door, voordat deze op Funda komt te staan en kom met een lijst met op- en aanmerkingen die ik samen met u bespreek. Natuurlijk hoeft u niet alles te doen wat op deze lijst staat,  als eigenaar bepaalt u zelf wat u gaat verbeteren aan uw huis. Voor het optimale verkoopresultaat is het verstandig om zoveel mogelijk punten te verhelpen, zodat u het maximale uit de verkoop van uw huis haalt.


Uw woning samen verkopen met Bert?

makelaar zwolle 010 1Onze ervaren makelaar, Bert Vos, heeft dagelijks te maken met taxaties, aan- en verkopen van woningen en heeft dus als geen ander inzicht in de actuele waarde van uw woning. Bert informeert u graag over de marktwaarde van uw woning en voorziet u tevens waardevolle tips.

Offerte aanvragen voor de verkoop van uw huis
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte op voor de verkoop van uw woning. Onze makelaar, Bert Vos, maakt graag met u kennis en voorziet u tevens van een gratis waardebepaling van uw woning.

Vraag een vrijblijvende offerte
aan bij Bert voor het verkopen van uw huis


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Bent u de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf zes in cijfers: